Vi hjelper små og mellomstore bedrifter tjene mer penger og spare tid

webutvikling og seo byrå oslo

Hva er egentlig Skai Digital?

Skai Digital ble skapt for alle dere som trenger mer enn bare en visuelt fin nettside. Vi lager nettsider som virkeliggjør drømmer og som øker omsetningen din. Det finnes mange steder hvor du lett kan bygge din egen nettside billig, og de ser til og med visuelt veldig bra ut!

Vi ønsker å jobbe med deg som er ute etter noe mer enn bare et digitalt visittkort. Vi bygger alle våre nettsider og gjennomfører alle våre prosjekt med ett mål: Å øke omsetningen din mest mulig.

webutvikling og seo byrå skai digital grunnleggere

Vi brenner for at du skal lykkes

For oss er det ikke nok å bare slenge sammen en nettside, for så å gå videre til neste prosjekt. Vi vil at din nettside skal bli en viktig ressurs for din bedrift. For å oppnå dette, er det noen egenskaper hos deg vi ser etter:

Du er motivert til å investere tid og penger for å vokse din bedrift
Du har et åpent sinn overfor ulike løsninger til ditt problem
Du er villig til å lytte til våre råd på områdene vi er gode på
Du skjønner at det tar tid før resultatene kommer; og det det er verdt det

Hva gjør oss unike?

Vi tror at det som skaper ekstraordinære resultater er å ha et verdisett som ligger til grunn for alle avgjørelser. Selvfølgelig er det fint å tjene penger, men det som er enda viktigere for oss, er å føle at vi gjør arbeid av høy kvalitet, alltid. Våre kjerneverdier er:

Resultater først

Selv om vi designer vakre nettsider, er det alltid resulatene den skaper som er målet. Nettsiden din blir en pengesankende maskin!

Punktlighet

Prosjektet ditt skal gjennomføres til riktig tid og til avtalt budsjett. Det verste vi vet er å ikke følge skjema. Så det skal du ikke være redd for

Prosess

Vi tror at veien til suksess er å ha en tydelig definert prosess for alt, slik at man ikke glemmer det ene og det andre. Vi har en sjekkliste for alt!

Kvalitet > Kvantitet

Vi velger heller å jobbe med færre, men bedre klienter over det motsatte. Vi vil at ditt prosjekt skal bli dritbra, og da må vi ha nok tid

Et ikon som viser en telefon, trykk for å komme i kontakt